Επαφή και με Μελισσανίδη!

Το Thessports είχε γράψει μέσα στην εβδομάδα για τις νέες επαφές που είχε ο Κώστας Κατσουράνης με ανθρώπους της ΑΕΚ αναφορικά με το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας, μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάμε ότι ι από τον Ιανουάριο ο Κατσουράνης έχει το δικαίωμα να συζητάει με όποια ομάδα θέλει για το νέο συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ο ίδιος επαφή με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό, στον οποίο και έχει κατατεθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ φέρεται να του έχει αναλύσει και το πλάνο συνεργασίας, που περιλαμβάνει και πιθανή αξιοποίησή του μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο 35χρονος άσος, που δεν έχει ακόμη πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση συμβολαίου και είναι αμφίβολο αν επιθυμεί να μείνει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει απαντήσει αλλά φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην «Ένωση» μετά από οκτώ χρόνια.

Στην ΑΕΚ εξετάστηκε η περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη για τη θέση του ακραίου επιθετικού, γράφει η SportDay , αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά με τις απαιτήσεις του. Το θέμα έχει «παγώσει», αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αναθέρμανση αν ο 26χρονος άσος που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ ρίξει το κασέ του.