Κι αυτός… δανεικός

 Όταν πριν δύο μήνες ο Εργοτέλης απέκτησε τον Σέρβο τερματοφύλακα, Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, πολλοί αναρωτήθηκαν πως ένας τόσο καλός τερματοφύλακας πηγαίνει σε μια μικρομεσαία ομάδα της ελληνικής Σούπερ Λίγκας!
Τότε, ειπώθηκε πως ο Στόικοβιτς συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον έστειλε στον φίλο Εργοτέλη, για να τον τσεκάρει. Αυτό το διέψευσε τόσο ο Εργοτέλης, που επισήμανε ότι ο παίκτης είναι 100% δικός του, όσο και ο Ολυμπιακός, που διέρρευσε πως δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή!
Χθες δημοσιεύτηκε στην σερβική εφημερίδα “Telegraf” μία δήλωση του Βλάντιμιρ Στόικοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων, λέει, ότι ανήκει στον Ολυμπιακό.
stojko
«Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2014 ως τον Ιούλιο του 2106. Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να υπερασπιστώ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Με την παρουσία μου στον Εργοτέλη έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση Οι οπαδοί το Ολυμπιακού είναι από ντους καλύτερους στον κόσμο και υπόσχομαι να τιμήσω τη φανέλα. Θα δώσω και την ψυχή μου στο γήπεδο”, είπε ο Σέρβος τερματοφύλακας…