“Είναι θέμα ΠΑΕ και δικηγόρου”

Ο Σάββας Κωφίδης προσπάθησε να “μαζέψει” το θέμα που δημιουργήθηκε με την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Ηρακλής, για ποσό μικρότερο των 5.000 ευρώ και μιλώντας σήμερα στο “Αθλητικό Metropolis” είπε ότι το θέμα προέκυψε λόγω του δικηγόρου του κι ενός γραμματίου με το οποίο θα έπρεπε να πληρωθεί…

Αναλυτικά, όσα είπε ο υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή :

Για το αν θα βγει νέος Κωφίδης από τις ακαδημίες: «Αν έχουμε και λίγο ακόμα λίγο υποστήριξη, χρόνο και θέληση πιστεύω θα έχουμε νέο Κωφίδη. Τα παιδιά έχουν πολλά όνειρα, πρέπει να τα βοηθήσουμε και εμείς, να τα δώσουμε αυτά που χρειάζονται με τον καλύτερο τρόπο».

Για το θέμα της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής: «Δημιουργούνται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Συνήθως και εσείς οι δημοσιογράφοι κάνετε το μικρό μεγάλο. Το μόνο πράμα που δεν θα έκανα ποτέ, ήταν να κάνω κακό στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής έχει οικονομικά προβλήματα και ειδικά από μένα δεν υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί νέο. Είχε δημιουργηθεί ένα γραμμάτιο με το οποίο θα έπρεπε να πληρωθεί ο δικηγόρος και το όλο θέμα δημιουργήθηκε μεταξύ της ΠΑΕ και του δικηγόρου. Η ΠΑΕ πλήρωσε σε μένα ένα κομμάτι των οφειλομένων μέσω γραμματίου τα οποία δόθηκαν στον δικηγόρο μου στον κ. Ζελελίδη. Μετά δεν ξέρω τι έγινε, εγώ πήρα χθες τον δικηγόρο και έμαθα πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Οι δύο πλευρές έχουν θέμα. Εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη. Καμία σχέση, απλά υπάρχει το όνομα μου στο γραμμάτιο. Δυσκολίες υπάρχουν στον Ηρακλή και φαίνεται και από αυτό, αν πάρετε τον Ηρακλή και τον δικηγόρο, θα σας πουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Ηρακλή. Έγινε κατάπτωση εγγυητικής, αλλά δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό. Αν κάποιοι δημοσιογράφοι του Ηρακλή θέλουν το καλό του Ηρακλή, δεν θα έπρεπε να βγάλουν καν το θέμα προς τα έξω».

Για τους Ιρανούς και τις επαφές που είχε: «Βεβαίως και τους ξέρω, είχαμε μιλήσει επί πολλές μέρες. Γνωρίζουν καλά τι θέλουν, ήταν ιδιαίτερα σχολαστικοί στην ιστορία του Ηρακλή, ήλεγξαν τα πάντα στην ΠΑΕ και έδειξαν μια πρώτη σοβαρότητα και σεβασμό ως προς την ομάδα. Μιλήσαμε και για το δικό μου κομμάτι, για τις ακαδημίες και τους έδωσα ένα μικρό σχέδιο. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».

Για την αλλαγή της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε ο Όγιος: «Υπάρχει ένα διάστημα που η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλή. Πλέον πατάει καλά, πλέον δεν έχει φόβο να μην μπει στα πλέι-οφ, οπότε το επόμενο βήμα είναι να δούμε πως θα παρουσιαστούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Τέλος είπε: «Ο Ηρακλής και με αυτό το υλικό που έχει μπορεί να ανέβει και να μείνει στην Σούπερλιγκ. Ίσως μια ή δύο προσθήκες θα ήταν καλό να γίνει, αλλ