«Δεν σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό» (vds)

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο δεν έχει στο μυαλό του το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πρωτότυπο μέσα στο γενικότερο κλίμα. Με τους περισσότερους να σκέφτονται, ήδη, το ματς της Τετάρτης. «Απαγορεύεται να σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό», δηλώνει στο PAOKTV.

Όπως τονίζει ο Ολλανδός μέσος: «Οφείλουμε να σκεφτούμε αποκλειστικά τον αγώνα με την Καλλονή, γιατί παίζουμε μέσα στο γήπεδο μας, πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που θα είναι δίπλα μας».

Σύμφωνα με τον Μαντούρο ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της Τούμπας και να μάθει να κερδίζει εκτός έδρας:

«Η φιλοδοξία και ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, να κερδίζει πάντα. Νομίζω ότι παίζουμε καλά, αλλά πρέπει κάποιες φορές να καθαρίζουμε νωρίτερα τα ματς  για να παίζουμε πιο εύκολα. Νομίζω ότι είναι λογική η φιλοδοξία να κερδίζουμε όλα τα ματς, γιατί ειδικά στην Τούμπα το αποδείξαμε απέναντι και στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι η απόδοσή μας στην Τούμπα, όπου αποδείξαμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να το κάνουμε και στα εκτός έδρας ματς, όμως κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για μας».