Σαββίδης για Μποροβήλο: «Δεν γίνεται να διαχειρίζεται τα λεφτά μου ένας υπόδικος»

Ποιός είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε στα γραφεία της Super League, αφού τα έχωσε στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και στους… απόντες.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αρχικά είπε: «Εγώ ήρθα εδώ από τη Ρωσία, άφησα τις δουλειές μου. Ήρθα στην Αθήνα για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βρούμε λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ξάνθη έχει κάνει μία πρόταση (σ.σ. παρουσία μόνο ιδιοκτητών). Συμφωνώ με τον κύριο Πανόπουλο, αλλά δεν βλέπω εδώ όλους τους ιδιοκτήτες. Δεν ήρθαν κάποιοι. Δεν ήρθε ο Μαρινάκης, δεν ήρθε ο Πανόπουλος».

Στην συνέχεια σειρά είχε ο Γιώργος Μποροβήλος: «Δεν μπορεί ο κ. Μποροβήλος να διαχειρίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω βάλει φέτος 14 εκ. ευρώ και 70 εκ. συνολικά στην πενταετία μου. Δεν μπορεί να διαχειρίζεται τα χρήματά μου ένας υπόδικος. Κοιτάξτε κάτι (σ.σ. απευθυνόμενος στην πλευρά του Ολυμπιακού). Ο πρώτος που πλήττεται από αυτή την κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά και αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν το είχατε σκεφτεί όταν φέρνατε το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο. Το πρόβλημα είναι επίσης και οι δημοσιογράφοι και οι στρατοί που έχουν ορισμένοι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να σας πω και κάτι άλλο; Με κατηγορήσατε ότι δεν είμαι Έλληνας. Εγώ λοιπόν θα δηλώνω Ρώσος, θα δηλώνω Πόντιος, γιατί κάποιοι είχαν το θράσος να μου πουν ότι είμαι ξένος», ανάφερε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM.

Ενώ σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Σάββας Θεοδωρίδης λέγοντας του να ονομάσει ποιούς εννοεί με τον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ να του απαντά: «Εμείς θα τα πούμε θα τα δικαστήρια».

Επιπλέον, ο Ιβάν Σαββιδης έκανε και μια πρόταση-τομή για τη διαιτησία: «Να βγάλουμε εμείς μισθό στους διαιτητές και να τους πληρώνουμε εμείς. Να τους δίνουμε και μπόνους ανά παιχνίδι και να τους κάνουμε όσο ανεξάρτητους γίνεται. Τόση ώρα που είμαστε εδώ όμως έχω καταλάβει ότι δεν ήρθαμε για λύσεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, δεν ακούω καμία λύση για το ποδόσφαιρο. Θα προσυπέγραφα την τοποθέτηση Κωστούλα (σ.σ. για Μποροβήλο) περί αναγκαιότητας για παραίτηση Μποροβήλου».