«Να καθιερωθώ στον Άρη»

Το ότι ο στόχος του είναι να καθιερωθεί στον Άρη, τόνισε ο Μάρκος Ντούνης στην σημερινή media  day στο Νέο Ρύσιο. 

Αναλυτικά:

Για τους αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε της χρονιάς: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν, ξεκινώντας από την Καλαμαριά. Θέλουμε να τελειώνουμε μαθηματικά με την άνοδο και από εκεί και πέρα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».

Για τον αριθμό των νικών που χρειάζεται ο Άρης, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο: «Ολα τα παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα 2-3 ματς θα τελειώσουμε και μαθηματικά με την άνοδο. Από εκεί και πέρα θα παίξουν και κάποια άλλα παιδιά, ώστε ο προπονητής να δει ποιους θα κρατήσει και την νέα χρονιά».

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον Άρη και την Θεσσαλονίκη: «Αρχικά η σεζόν ήταν δύσκολη. Η ομάδα φτιάχτηκε σε μία νύχτα και ήρθαν αρκετοί παίκτες χωρίς προετοιμασία, με έναν καινούργιο προπονητή. Από εκεί και πέρα όμως, πήραμε τις νίκες που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Άρη: «Η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Να καθιερωθώ στην ομάδα και να πετύχουμε μαζί πολλά πράγματα».

Για τα 8 γκολ που έχει πετύχει, αν και αγωνίζεται στα πλάγια: «Εχει μικρή σημασία ποιος βάζει το γκολ. Η ουσία είναι να κερδίζει η ομάδα. Μακάρι να σκοράρω κι άλλα γκολ, όπως και οι συμπαίκτες μου, για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του».