Προσεύχονται για Τάι…

Ένας από τους παίκτες του Ηρακλή που έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τόσο κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, όσο και της φετινής είναι αναμφισβήτητα ο Τάι.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπάμπα (που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), όλο το βάρος το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω στον Βραζιλιάνο έτσι ώστε να επανέλθει άμεσα μετά τον τραυματισμό και την υποτροπή στον δικέφαλο, πράγμα το οποίο συνέβη στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο, αλλά και πάλι στάθηκε άτυχος.

Σε μια φάση στο 53′ του αγώνα, ο Τάι ένιωσε ενοχλήσεις στο ίδιο ακριβώς σημείο με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί άμεσα από τον Γκιγιέρμο Όγιος. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για νέα υποτροπή στο ήδη επιβαρυμένο τραυματισμό του, αλλά τα αποτελέσματα της τελικής διάγνωσης θα γίνουν γνωστά την Τρίτη, οπότε και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο ωστόσο, ο Ηρακλής θα χάσει έναν ακόμη πολύτιμο παίκτη της μεσαίας γραμμής σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Για τον λόγο αυτό και το ιατρικό τιμ έχει πέσει ξανά πάνω από τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα, σ’ ότι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, ο Πουρτουλίδης, έχει οσφυοϊσχιλγία, ο Ζάχορα νιώθει ενοχλήσεις στην εξωτερική πλευρά του αριστερού του γονάτου, ο Κουρδάκης έχει κάκωση στον ώμο, όλοι τους όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αναρρώσουν στο προσεχές δεκαήμερο που υπάρχει μέχρι την έναρξη των πλέι-οφ.

Παράλληλα γίνονται και προσπάθειες να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Λίμα, ο οποίος βέβαια θα αγωνίζεται ειδικό επίδεσμο λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.