«Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε»

Η εμφάνιση ήταν προβληματική, αλλά το ζητούμενο σ΄ αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ήταν να κερδίσει, καθώς είχε το μυαλό του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι περίμενε καλύτερη εμφάνιση και νίκη με λιγότερο σασπένς, αλλά όπως επισήμανε, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει απλά να μάθει να κερδίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : «Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι, από πλευράς θεάματος και επιθετικότητας. Είναι μια σημαντική νίκη, δεν κάναμε τις ευκαιρίες, που κάναμε στα άλλα παιχνίδια, αλλά μετράει η ουσία. Την Πέμπτη κάναμε τόσες ευκαιρίες, πετύχαμε 3 γκολ και δεν κερδίσαμε και σήμερα δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες, πετύχαμε 2 γκολ και κερδίσαμε. Το πρόβλημα είναι πως η Καλλονή με μία επίθεση μας έκανε ένα γκολ»

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ : «Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ήταν πολλές αλλαγές και ήταν δύσκολο οι παίκτες να βρεθούν σωστά στο γήπεδο και να παίξουμε καλά»

Για την εμφάνιση του Κουλούρη : «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουλούρη, ελπίζω να πετύχει πολλά γκολ στα επόμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πετύχει»

Για το αν μετάνιωσε για τις πολλές αλλαγές : «Όχι δεν μετάνιωσα. Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα μετάνιωνα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Στο μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να κάνεις κι ένα προγραμματισμό και να δεις τα επόμενα παιχνίδια»

Για τις πολλές ανατροπές φέτος : «Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Είναι πιο εύκολο να προηγείσαι, να πετυχαίνεις γκολ και να έχεις ένα ήσυχο απόγευμα, όπως περιμέναμε σήμερα. Στη Ριζούπολη βάλαμε 3 γκολ και δεν κερδίσαμε. Όπως και να ‘χει, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ : «Δεν μας έκαναν ευκαιρίες και στη Ριζουπολη, από 3 στημένα φαγαμε τα γκολ. Και με τον Ολυμπιακό, και με τα Γιάννενα και τον Άρη, οι αντίπαλοι έκαναν πολύ λίγες ευκαιρίες, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Ίσως θέλει λίγο τύχη παραπάνω, λίγο μεγαλύτερη συγκέντρωση»

Για το 15-1-0 στην Τούμπα και τον κακό απολογισμό εκτός :  «Είναι μια πραγματικότητα αυτή. Ελπίζω μέχρι τέλους της σεζόν να τα αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τροπό τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τον Σαλπιγγίδη : «Είχε ένα δοκάρι, είχε την ασίστ στο δευτερο γκολ, απ΄ όλους τους παίκτες περιμενουμε παραπάνω πράγματα. Ελπίζω να ανεβασει την αποδόση του»

Για τη φόρμα της ομάδας ενόψει Ολυμπιακού : «Είμαστε καλά και στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε πολλά θετικά στοιχεία. Είχα πει στους παίκτες ότι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, ως ένα σημείο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Όταν το 0-3 γίνεται 3-3, για τους έξω από την ομάδα είναι πρόβληαμ, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση.

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη : «Εγώ σκέφτομαι το πως θα περασουμε από τα δύο παιχνίδια. Κάτι έχουμε σκεφτεί, θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε».