“Άλλο ο Πλατανιάς, θέλει μελέτη εκείνο”

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν είχε πολλά να πει μετά το σημερινό παιχνίδι, χαρακτήρισε δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ, είπε ότι η ομάδα του θέλει 1-2 βαθμούς για να σωθεί και ουσιαστικά δεν απάντησε, όταν τον ρώτησαν πως γίνεται η ομάδα που έφαγε 7 στα Χανιά να παίζει τόσο καλή άμυνα σήμερα!

«Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς παίκτες, παρά τις αλλαγές του. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε άξια, έστω κι αν εμείς είχαμε μια καλή ευκαιρία στο 90’. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια και του εύχομαι καλή συνέχεια”, είπε αρχικά ο προπονητής της Καλλονής για το παιχνίδι.

Ο Μαντζουράκης ρωτήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ομάδα που δέχτηκε 7 γκολ στον Πλατανιά πήγε τόσο καλά στην Τούμπα και απάντησε ότι «ήταν μια άσχημη παρένθεση εκείνη και προς μελέτη όταν θα τελειώσει η σεζόν»

Σε ότι φορά την αλλαγή του Φουρλάνου, ο οποίος έγινε αλλαγή όταν… έκανε τον τραυματία για να γλιτώσει την αποβολή με 2η κίτρινη, ο προπονητής της Καλλονής είπε ότι η αλλαγή δεν έγινε γι΄ αυτό το λόγο. «Ρωτήστε τον τέταρτο, την έχω δώσει την αλλαγή πριν 2-3 λεπτά, γιατί ξεκίνησε η κόπωση για τον Φουρλάνο», είπε.

Όσο για την παραμονή; Η Καλλονή έχει 36 βαθμούς κι ο Μαντζουράκης πιστεύει ότι «το όριο παραμονής είναι 37-38».