Ο Γάζωρος φέρνει… φιλικό

Την προσεχή Κυριακή, ο Άρης δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση λόγω της αποβολής του Εθνικού Γαζώρου από το πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο θα γίνει ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την Κ17 του συλλόγου.

Κατά τα άλλα, ο Σαμαράς έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο άτυχος Παυλίδης θα πάρει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομεί.

Η ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη:

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Κοζάνη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισχίο στη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Όπως είναι γνωστό, η εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (20/03) με τον Εθνικό Γαζώρου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος), έχει ματαιωθεί, καθώς η ομάδα των Σερρών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (19/03, 11:00), στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», η διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων (Κ-17) του ΑΡΗ.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

* Ο Μπάμπης Παυλίδης παίρνει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο.