Με ρεζέρβες ο Απόλλωνας

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, αποκάλυψε σήμερα ότι η ομάδα του δεν θα παίξει με τους βασικούς της, στο παιχνίδι της Πέμπτης στην Τούμπα για το Κύπελλο! Μπορεί η ομάδα της Αθήνας να μην αδιαφορει για το Κύπελλο, αλλά ο πρώτος της στόχος είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκ και ο κ. Βελλής είπε ότι δεν θα παίξει κανείς στην Τούμπα, απ΄ αυτούς που θα παίξουν την Κυριακή με τον Ατρόμητο!

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε o μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα:

Για την εικόνα της ομάδας του Απόλλωνα: “Έχω την εντύπωση ότι από την ώρα που ανέλαβαν οι δυο νέοι προπονητές μας βελτιώσαμε την εικόνα μας  και μαζεύουμε βαθμούς και σε παιχνίδια που δεν περιμέναμε όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Πλέον κοιτάμε το μέλλον”.

Για την μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ: “Δεν θέλουμε να λέμε πολλά καθώς όλα μπορούν να συμβούν όμως είμαστε πιο αισιόδοξοι απ’ ότι στο ξεκίνημα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, που ενισχύεται συνέχεια και αποκλείεται να κινδυνεύσει. Από τον Πανιώνιο και κάτω όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι και κανείς δεν κοιμάται ήσυχος”.

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας: “Για να είμαστε ειλικρινείς, στον Απόλλωνα δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Σαφώς στο κύπελλο θα παλέψουμε αλλά δεν θα πάμε με ετοιμότητα 100%. Θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να του βγάλουμε το λάδι. Δεν θα παίξει,όμως, κανείς από τους παίκτες που θα αγωνισθούν στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Ακόμα και με την καλύτερη 11άδα να κατεβαίναμε, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και δεδομένη. Δεν μπορείς να ρισκάρεις για κάτι που έχεις ελάχιστες πιθανότητες όπως το κύπελλο και να δυναμιτίσεις την προσπάθεια παραμονής σου. Πάντως και τα παιδιά που θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν ηρωικά. Είμαστε ρεαλιστές και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Αντιμετωπίζουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στο κύπελλο. Πρέπει να ξέρεις που είναι το ταβάνι σου”.

Για την συμβολή του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: “Δεν γνωρίζω το κ. Σαββίδη προσωπικά. Αυτό που βλέπω είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει και οικονομική δυνατότητα, έχουν δαπανηθεί δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ από τον κ. Σαββίδη. Αυτά τα νούμερα για την Ελλάδα είναι πολύ μεγάλα. Ο κ. Σαββίδης έχει ένα δύσκολο έργο γιατί έχει ανέλαβε αμαρτίες άλλων και ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσει την ομάδα σε ένα επίπεδο πολύ υψηλό. Πρέπει και να την βελτιώνει και να την αποπληρώνει. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Είναι πολύ δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ έχει απιατήσεις. Έχει πάρα πολύ κόσμο και ο πήχης είναι ψηλά. Δεν μπορείς να τον κατεβάσεις. Βλέπω μελετημένα πράγματα στις κινήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, βλέπω μια μεθοδικότητα, δεν υπάρχει βιασύνη. Δεν κάνουν μεταγραφές εντυπωσιασμού απλά για να ικανοποιηθεί ο κόσμος. Συμφωνώ με όσα μου είπε σε μια συνάντησή μας ο κ. Βρύζας. Υπάρχει εργασία με υπομονή, κάτι που είναι πολύ θετικό”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: “Ο ΠΑΟΚ στο μέλλον με τον κ. Σαββίδη και με τον μεθοδικό τρόπο που δουλεύει το σύστημα στην ομάδα, πιστεύω πως μπορεί να  γίνει το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού. Δεν λείπει κάτι από τον ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να έχει λίγο υπομονή ο κόσμος και δείχνει να την έχει. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει τους παίκτες που θέλει αυτή την στιγμή γιατί υπάρχουν και χρέη που αποπληρώνει ο κ. Σαββίδης. Ο άνθρωπος θέλει να είναι συνεπής. Έχω την αίσθηση πως μελλοντικά θα δούμε ένα ΠΑΟΚ με τον οποίο θα χαιρόμαστε όλοι”.