Το τρίτο ημίχρονο στην Αλεξανδρούπολη

Ο Ανδρέας Σκέντζος και ο Νίκος Γεωργιάδης, μίλησαν μετά τη νίκη του Άρη επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη. Αμφότεροι δεν στάθηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ σχολίασαν και όσα ακούγονται σχετικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Πρώτος μίλησε ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου…

Για το ματς στην Αλεξανδρούπολη: «Ηταν μία επαγγελματική νίκη. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και σιγά-σιγά να τελειώνουμε μαθηματικά με την άνοδο μας. Παίξαμε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Η δική μας ομάδα, δεν μπορεί να αγωνίζεται σε τέτοια γήπεδα. Μακάρι να είναι από τα τελευταία παιχνίδια που δίνουμε φέτος σε τέτοια γήπεδα».

Για το αν η ομάδα επηρεάζεται από όσα ακούγονται για την εκκαθάριση: «Εμείς έχουμε κλειστά τα αυτιά μας. Κοιτάμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και βλέπετε ότι έτσι είναι. Ολα τα προβλήματα που θα υπάρξουν, αν θα υπάρξουν, τα λυθούν γρήγορα».

Δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Γεωργιάδης:

Για τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη: «Ηταν ένα… ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ηταν από τα χειρότερα γήπεδα που παίξαμε. Ο στόχος όμως. δηλαδή οι τρεις βαθμοί, επετεύχθη. Μία νίκη που αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα, για την επίτευξη του στόχου που βάλαμε στην αρχή της χρονιάς. Εδώ που φτάσαμε, κοιτάμε να εξασφαλίσουμε την μαθηματική άνοδο, όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για όσα ακούγονται σχετικά με την άνοδο της ομάδας: «Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί δεν είμαι ο αρμόδιος. Υπάρχει μία κόντρα κατά της ομάδας, αλλά δεν ξέρω τον λόγο. Αυτό μπορούν να το απαντήσουν οι ειδικοί και οι παράγοντες μας, που ελπίζω να τελειώνουν γρήγορα με το θέμα της εκκαθάρισης».

Για το αν θεωρεί ότι κάποιοι ίσως να μην θέλουν την άνοδο του Άρη:«Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα και χαίρεσαι για αυτήν. Είναι αμαρτία από τον Θεό, αυτός ο σύλλογος να μην είναι στην Super League. Είναι όμως και άλλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που τα γνωρίζετε πολύ καλά. Ολα είναι συμφέροντα».

Για την φάση του γκολ του Άρη, στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη τήρηση του fair play: «Σίγουρα ήταν μία φάση που έχει πέσει κάτω, νομίζω για κράμπα. Η φάση όμως έχει προχωρήσει, αυτός έχει μείνει πίσω και εμείς πάμε να σκοράρουμε. Για αυτό δεν σταμάτησε η φάση. Αν ο δικός μας παίκτης που πήρε την μπάλα, τον έβλεπε, να είστε σίγουροι ότι θα σταματούσε».