Βρύζας: «Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές» (vds)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας, όπως έγραψε το Thessports, διοργάνωσαν την Παρασκευή το πρώτο Sponsors Forum 2014 για τις εταιρείες που στηρίζουν τον ΠΑΟΚ ως χορηγοί. Ενδιαφέρον από αυτή την εκδήλωση παρουσιάζει τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, καλωσορίζοντας τους χορηγούς της ομάδας.

“Δουλεύομαι κάθε μέρα για να είμαστε πρωταγωνιστές στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου η οποία όπως ξέρετε έχει μεγάλη ανταπόκριση σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Η ομάδα έχει μπει πλέον σε ένα επίπεδο επαγγελματικό σ’ ότι αφορά τα λειτουργικά εταιρικά συστήματα και δουλεύουμε κάθε μέρα ώστε ο καθρέπτης της εταιρίας μέσα στο γήπεδο να φτάσει στην ποιότητα που όλοι θέλουμε και θα έχει ανάλογη ανταπόκριση και στο εμπορικό κομμάτι”.

Ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάζαρος Μπαχτσεβάνος, αναφέρθηκε σε ορισμένα πλάνα της εταιρίας για το μέλλον όπως και έγινε και μια αξιολόγηση για την μέχρι τώρα συνεργασία της ΠΑΕ και των χορηγών. “Οι περισσότεροι επικεφαλείς των εταιρειών που συμμετείχαν αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια για την πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ και του τμήματος Marketing, αλλά επίσης αναφέρθηκαν και στα εξαιρετικά βήματα προόδου που έχει κάνει το τμήμα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το εμπορικό κομμάτι”, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκδήλωση της Παρασκευής.