Στη Θεσσαλονίκη ο Νάτχο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο 25χρονος διεθνής Ισραηλινός μέσος Μπίρμπας Νάτχο  για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Ισραηλινός μέσος της Ρούμπιν Καζάν είναι ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα, αλλά δεν διαπραγματεύεται μόνον με τον  ΠΑΟΚ τη μεταγραφή του, καθώς συζητά με ομάδες της Αγγλίας (Τότεναμ)  και της Ισπανίας (Σεβίλλη), ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει αυτή την μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός.

Το αγωνιστικό προφίλ του Νάτχο παραπέμπει σ’ έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια αθλητικά προσόντα, ταχύτητα (εξ ου και το παρατσούκλι “το μηχανάκι της Ρούμπιν”) και τεχνική που αγωνίζεται με επιτυχία ως “εξάρι”, αλλά και ως “οκτάρι” μέσα στο γήπεδο. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μια υπεροπλία στην συγκεκριμένες θέσεις με την παρουσία των Τζιόλη, Λάζαρ, Μαντούρο, Μάρτενς, αλλά σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ισραηλινού η ομάδα αποκτά ποιότητα και ο Στέφενς αρκετές λύσεις (π.χ. με την μετατόπιση του Μαντούρο στο κέντρο της άμυνας) στα χέρια του.

Αυτή την στιγμή ο Νάτχο βρίσκεται στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”, όπου και αναμένεται να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ…