“Ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο να παίξω στην Εθνική”

Ο επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλlιος μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 για το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον αγώνα κόντρα στην Ισλανδία, αλλά και τα συναισθήματα του.

Aναλυτικά όσα είπε

Για τα συναισθήματά του μετά το ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη φανέλα: «Ήταν ένα ντεμπούτο που το περίμενα, αν και δεν ήρθε η νίκη. Αλλά ήταν μια όμορφη βραδιά. Περίμενα από μικρή ηλικία να παίξω στην Εθνική ομάδα. Ένιωσα μεγάλη τιμή και ρίγος. Έδωσα το 100% που είχα μέσα μου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να είναι στην Εθνική, εμένα ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο».

Για τους στόχους του: «Πρέπει να κάνεις όνειρα και να βάζεις στόχους για να τους κατακτήσεις σιγά σιγά. Για μένα το ποδόσφαιρο ήταν όλη μου η ζωή από μικρή ηλικία. Με ευχαριστούσε σε καθημερινή βάση. Έχω στερηθεί πράγματα εξαιτίας της θέλησης που είχα. Είμαι χαρούμενος που σε αυτήν την ηλικία το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ο επόμενος στόχος μου, το επόμενο βήμα, είναι το ματς του σαββατοκύριακου και από εκεί και μετά βλέπουμε. Έτσι σκέφτομαι σαν άνθρωπος, γιατί πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Δεν πρέπει να πάει αλλού το μυαλό. Σε λίγη ώρα πετάω και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι με τα παιδιά στον Ηρακλή».

Για τον Σκίμπε: «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σαν προπονητής θέλει να δίνουμε το 100% για να πάμε πάλι ψηλά την Εθνική και να μας εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος. Είναι διαφορετικό να παίζουμε με γεμάτο γήπεδο και διαφορετικό με άδειο».

Για τη στάση των συμπαικτών του: «Με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου στην Εθνική και μου έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για το ντεμπούτο μου. Μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή και οι άνθρωποι της οικογένειάς μου. Δεν μιλήσαμε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά έμαθα ότι ήταν στο γήπεδο».

Για το αν έχει αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του: «Ακόμα και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με ρωτάνε. Εγώ λέω να τελειώσει πρώτα η σεζόν, να είμαι υγιής και βλέπουμε. Μένουν τέσσερα παιχνίδια. Δεν είναι σωστό και για τον Ηρακλή να μιλάμε για το μέλλον μου. Η ζήτηση που υπάρχει μου δίνει ένα κίνητρο. Έτσι το βλέπω εγώ».

Που αφιερώνει το ντεμπούτο του με την Εθνική: «Στην οικογένειά μου αφιερώνω αυτό το γεγονός. Πέρασα κάποια δύσκολα πράγματα στη ζωή μου και αυτό το ντεμπούτο είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου και μόνο».

Για το αν η θέση που έχει αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες της ομάδας: «Σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Με λίγους βαθμούς θα μπορούσαμε να είμαστε στην πεντάδα. Μένουν τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Ηρακλή».