Ψάχνει και διοίκηση…

Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον Ηρακλή (αγωνιστικά και μη), θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει και η αναζήτηση ατόμων που θα πλαισιώσουν εκ νέου την διοίκηση της ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο, ότι η “Ημίθεος Συμμετοχική” έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα από τους χειρισμούς τεσσάρων ανθρώπων στο θέμα του Όγιος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση παραίτηση των Νίκου, Δόβελου και Ιωακειμίδη. Μετά την εξέλιξη αυτή, τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ΠΑΕ έχει μείνει μόνο ο Πέτρος Πετρίδης που δεν παραιτήθηκε αν και συμμετείχε ενεργά στην υπόθεση αποπομπής του Αργεντινού τεχνικού, αλλά και ο Νίκος Υψηλάντης που ναι μεν έχει δηλώσει παραίτηση αλλά παραμένει κοντά στην ομάδα, μαζί με τον Νίκο Χαίτογλου.

Πέρα από αυτούς όμως, υπάρχουν και άλλοι 13 άνθρωποι που έχουν συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην συμμετοχή (μόνο Δόβελος και Υψηλάντης το κατέθεσαν από αυτούς που συμμετείχαν στην αρχική ομάδα), οι οποίοι αφενός άδειασαν τους τέσσερις με ανακοίνωση που εξέδωσαν, αφετέρου θέλουν να ενημερωθούν για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη (1/4), συνάντηση μέσα από την οποία δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να βγει μία διαφορετική ομάδα, η οποία θα τρέξει την καθημερινότητα. Διαφορετικά, στην θέση του θα παραμείνει ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που ναι μεν εμφανίστηκε για να ανακατώσει το σύμπαν, αλλά μετέπειτα βρήκε καταφύγιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του και δεν σκοπεύει να το κουνήσει από εκεί.