Ροντρίγκες! Παρών…

Με την επιστροφή του Ροντρίγκες στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκαν οι… αφίξεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ κι έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά την επιστροφή και του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε πλέον όλους διεθνείς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του κι έτσι η προπόνηση της Πέμπτης (31.03) περιελάμβανε στοχευμένη δουλειά στην τακτική για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο κομμάτι την ανάπτυξης όσο και της συνολικής ανασταλτικής λειτουργίας με συγκεκριμένες οδηγίες ανά γραμμή.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας, ενώ ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε αποκατάσταση. Πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης κι ο Γκάρι Ροντρίγκες, που προερχόταν από πολύωρο ταξίδι επιστροφής.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ζάιρο, Γιάννης Μυστακίδης, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για μυική ενδυνάμωση και θεραπεία.