«Φωνάζει» ο Ηρακλής

Η χθεσινή απόφαση που πήρε το ΔΣ της Λίγκας να ορίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ημέρα Τετάρτη και όχι Κυριακή όπως ζητούσε και επίσημα η ΠΑΕ Ηρακλής, στάθηκε η αφορμή για την οργισμένη αντίδραση των «κυανόλευκων».

Κύκλοι της ΠΑΕ Ηρακλής σχολιάζουν την απόφαση για τον ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν αναβλήθηκε η αναμέτρηση έγινε για να επωφεληθούν άλλοι, ο Ηρακλής μόνο έχασε. Έχασε το ρυθμό του και έπαιξε μετά από δύο βδομάδες και τώρα θέλουν να μας επιβάλλουν την αναμέτρηση στην ημέρα που άλλοι θέλουν, χωρίς να μας δώσουν την ευκαιρία να προετοιμάσουμε τις κατάλληλες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής εξοργισμένος από όλα αυτά, αύριο θα κάνει σύσκεψη με το δ.σ. για να αποφασίσει το συμβούλιο ότι αν γίνει το παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη να πραγματοποιηθεί με ανοικτές τις πόρτες ή με εισιτήρια στην χαμηλότερη δυνατή τιμή που επιτρέπεται από το νόμο, ακόμα και του ενός ευρώ.

Αναρωτιέται ο πρόεδρος του Ηρακλή τι έχει κάνει ο Κοντονής, από πέρσι που είχε πρώτη φορά διακόψει τα πρωταθλήματα, μέχρι και σήμερα. Υπήρξε οποιαδήποτε διαβούλευση με τους συλλόγους, τους φορείς και τους οπαδούς ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση ζητημάτων της δημόσιας ασφάλειας και της βίας;

Πηγή: bluearena.gr