Μπάσκετ, ποδοσφαιράκι και Τάτος (pics)

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη έδωσε το «παρών» και σήμερα στην έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού «Sportexpo Marathon 2016», που διεξάγεται από τις 31/03 έως τις 02/04 στη ΔΕΘ.

Οι Ανδρέας Τάτος, Σέρχιο Κόκε, Αντώνης Καπνίδης, Γιάννης Σιδεράκης, Μάρκος Ντούνης και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, συνοδευόμενοι από τους Γρηγόρη Κάκαλη και Γιάννη Μιχαλήτσο, παραβρέθηκαν στο περίπτερο της ΓΓΑ, μετά από σχετική πρόσκληση, όσο και της ΚΑΕ Άρης.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο περίπτερο της ΓΓΑ έδειξαν το ταλέντο τους στο μπάσκετ, σουτάροντας με ιδιαίτερα ευστοχία σουτ τριών πόντων.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Τάτος τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι αντιπροσωπεύουμε σήμερα την ομάδα. Ο Καπνίδης, ο Κόκε, ο Ν’ Λουντούλου, είναι μια καλή κίνηση από την ομάδα αυτό που γίνεται».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εορδαϊκό: «Kάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Την Κυριακή θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε πάντα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αν τους αποπροσανατολίζουν όλα αυτά που ακούγονται σχετικά με την εκκαθάριση: «Η διοίκηση θα πάρει μέρος σε αυτό, ο κ. Καρυπίδης θα φτιάξει τα πράγματα που χρειάζονται, γιατί η εκκαθάριση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πιστεύω να τα καταφέρει και να πάνε όλα καλά στο τέλος».