Αιχμές ΑΣ προς Σκόρδα για τις ακαδημίες

Στην κόντρα με τον Λάμπρο Σκόρδα βγαίνει ο ΑΣ Άρης με αφορμή την λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του συλλόγου. Ο ερασιτέχνης κατηγορεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι δεν χρησιμοποίησε τα έσοδα από τις συνδρομές των γονέων για να αμείβονται οι προπονητές και να καλύπτονται υποχρεώσεις για τις ακαδημίες.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Άρης και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Την Παρασκευή 28/03/2014 διεξήχθη Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ στα γραφεία του Συλλόγου.  Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν οι  οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς είναι και η ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου να επιστρέψουν στην δικαιοδοσία του Α.Σ ΑΡΗΣ (Οργάνωση, Λειτουργία, Οικονομική Διαχείριση , Στελέχωση κλπ) οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Οι ακαδημίες ήταν στην δικαιοδοσία του ΑΣ ΑΡΗΣ έως και την θητεία του κ. Δημήτρη Ηλιάδη και με την ανάληψη της Προεδρίας της από τον κ. Χαράλαμπο Σκόρδα περιήλθαν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο λόγος για τον οποίο ελήφθη η παραπάνω απόφαση είναι ο εξής:

–  Τα χρήματα των συνδρομών των γονέων που αμείβονται οι προπονητές και καλύπτονται οι υπόλοιπες υποχρεώσεις, (ενοίκια γηπέδου-λειτουργικά έξοδα) δεν χρησιμοποιήθηκαν για τους παραπάνω σκοπούς με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος ο Σύλλογος απέναντι στους προπονητές και στους λοιπούς συνεργάτες.

Υπεύθυνος ακαδημιών επανέρχεται ο κ. Κουζούνιας Ιωάννης”