Πρίφτης και Ζάρας για το διπλό

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρη Πρίφτης, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στο Ρέθυμνο, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον αντίπαλο.

Αρχικά είπε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη με την οποία ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς”.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Το παιχνίδι σήμερα ήταν πολύ δύσκολο. Το Ρέθυμνο στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μια κάθετη ομάδα, πάει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Έχει πολύ αθλητικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όσον αφορά στην τακτική απέναντί τους. Εμείς είχαμε καλό μακρινό σουτ”.

Και κατέληξε: “Στο τέλος έτσι όπως γύρισε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Οπότε πιστεύω πως και η τύχη έπαιξε ρόλο. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την παρουσία του και καλή συνέχεια”.

Από την πλευρά του Θοδωρής Ζάρας τόνισε: “Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Ελεύθερο μπάσκετ. Νομίζω πως παρασυρθήκαμε λίγο στον ρυθμό του. Στο πρώτο μέρος παίξαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα, στο δεύτερο όχι και τόσο, όμως, στις τελευταίες στιγμές ήμασταν εύστοχοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι”.