Γκολάσα: «Δεν είναι αλήθεια πως μιλήσαμε για να φύγω»

Ουδέποτε έθεσε ζήτημα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ ο Εγιάλ Γκολάσα, όπως δήλωσε στη Nova.

«Δεν είναι αλήθεια. Ο εκπρόσωπός μου ήταν εδώ και μίλησε με τον καινούργιο πρόεδρο, αλλά το θέμα συζήτησης δεν ήταν αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι», τόνισε.

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση; «Προσωπικά, δούλεψα πολύ σκληρά και ελπίζω να αγωνιστώ στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από μένα, εξαρτάται από τον προπονητή. Για την ομάδα, δούλεψε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία δύο παιχνίδια, δηλαδή να συνεχίσουμε με νίκες», ανέφερε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός.

Σχετικά με τις αλλαγές στην ομάδα το τελευταίο διάστημα είπε: «Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα. Η ομάδα είναι η ίδια, δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να συνεχίσει καλά και να κλείσει καλά τη σεζόν, για τον κόσμο και για όσους βρισκόμαστε στην ομάδα», ενώ ερωτηθείς αν η διακοπή θα ωφελήσει ή θα ζημιώσει την ομάδα του απάντησε: «Όλες οι ομάδες είχαν διεθνείς, θα δούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το αν μας έκανε καλό ή όχι. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά σε αυτό το διάστημα».

Στο ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ μπορεί την πρωτιά στα playoffs απάντησε: «Όλοι οι παίκτες δίνουν το μάξιμουμ για την ομάδα, ελπίζω να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή θέση», ενώ για τη μεγάλη τιμωρία έδρας ανέφερε: «Σίγουρα είναι καλό να παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά δεν είναι ερώτηση για τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν στο γήπεδο υπάρχουν θεατές ή όχι».