“Πονηροί άνεργοι παράγοντες”

Η… δράση του ΑΣ Άρης με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, προκάλεσε την… αντίδραση της ΠΑΕ, η οποία απάντησε στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο ερασιτέχνης. Με σκληρή γλώσσα, κάνει λόγο για “πονηρούς άνεργους παράγοντες που αμείβονταν με ποσοστά από τις χορηγίες των ακαδημιών”. Αναλυτικά:

“Δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η προσπάθεια κάποιων επιτήδειων να προσεταιριστούν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, οι οποίες σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας αλλά και της ΕΠΟ ανήκουν ολοκληρωτικά στη δικαιοδοσία της ΠΑΕ Αρης. Άλλωστε κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτές, ακόμη και με δελτίο του Α.Σ. Αρης (για τυπικούς λόγους) δεν μπορεί να μεταγραφεί ή να αποδεσμευθεί ως ελεύθερος, χωρίς την άδεια της ΠΑΕ, για ευνόητους λόγους.

Φαίνεται κάποιοι πονηροί άνεργοι παράγοντες που αμείβονταν με ποσοστά από τις χορηγίες των ακαδημιών και δεν απέδωσαν λογαριασμό και το ταμείο αυτών όταν τους ζητήθηκε, εποφθαλμιούν τα προσδοκώμενα έσοδα από τα ημερολόγια, γιατί πιθανώς έχουν ανάγκες να ικανοποιήσουν”.

Τέλος, πληροφορούμε τους γονείς αλλά και τους αθλητές να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους φαιδρές ανακοινώσεις, να μην ανησυχούν αλλά και να ζητήσουν τις αποδείξεις για τα χρήματα που κατέβαλαν τα τελευταία πέντε χρόνια στις ακαδημίες.

Στο μεταξύ η “κίτρινη” ΠΑΕ έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο (φωτογραφία)  με σημερινή ημερομηνία, που εστάλη στον ΑΣ Άρης με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και στο οποίο αναφέρονται οι θέσεις της ΠΑΕ, όπως τονίστηκαν και στην σχετική ανακοίνωση.