Έχει κι ο Πλατανιάς “κύκλους”

Η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στην Κομοτηνή αποτέλεσμα αντικείμενο σχολιασμούν «κύκλων» του Πλατανιά, με αιχμές εναντίον του ιδιοκτήτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταμάτη Βελλή. Πιο αναλυτικά:

“Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, με επίσημη ανακοίνωσή της, ζήτησε τις προάλλες να εμφανίζονται οι αντίπαλοί της, αιφνιδίως, «πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι» και να δίδουν οι διαιτητές τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ τους καθώς και να αποβάλλουν τουλάχιστον έναν εκ των παικτών της αντίπαλης ομάδας.

Στον αγώνα με τον Πανθρακικό, τα «σοβαρά» αιτήματα της Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ικανοποιήθηκαν στο ακέραιο. O αντίπαλοι εμφανίστηκαν… πολύ αδιάφοροι! O Απόλλων κέρδισε ένα πέναλτι

Μπορεί να μην αποβλήθηκε παίκτης του Πανθρακικού, αλλά γλύτωσε, έστω, την αποβολή ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Α! Υπήρξε και… μπόνους! Γκολ υπέρ του Απόλλωνα από εμφανή θέση οφσάιντ! Στο πλαίσιο, προφανώς, της «συνωμοσίας» που έχει στηθεί σε βάρος της ιστορικής ομάδας της Αθήνας.

Αναμένουμε, για… τα μάτια του κόσμου και μόνο, την επίσημη αντίδραση τού -συνήθως λαλίστατου- κ. Βελλή, ο οποίος ευαγγελίζεται «ισονομία και δικαιοσύνη», προφανώς κατά το δοκούν”.