Πολύ ξύλο στο Ποσειδώνιο!

Μια κόντρα που κρατάει καιρό ανάμεσα σε Apollo κι Ηρακλή μετάτρεψε ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (για την Α2 κατηγορία των Ανδρών) σε… ροντέο, αποβολές, είσοδο αθλητών από τον πάγκο στο νερό, σε επεισόδια και τελικά ισοπαλία 9-9, χάρη σε πέναλτι του Αληχανίδη (φωτό).

Ο τυπικά φιλοξενούμενος (στο Ποσειδώνιο) Ηρακλής ήταν πάντα μπροστά στο σκορ, όμως στο τέλος το Apollo πλησίασε και τα πάντα κρίθηκαν στις αποβολές με αντικατάσταση ή χωρίς παικτών και στο πέναλτι του Αληχανίδη! Ο Ηρακλής ήταν σαφώς καλύτερος, ενώ το Apollo δυσκολευόταν να βρει επιθετικές λύσεις σε όλο το ματς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεφτε πολύ ξύλο μεταξύ των παικτών, ενώ ο Ζαρκαντζάς αποβλήθηκε με αντικατάσταση για χτύπημα στον Τάτση.

 Ύστερα από λίγο, σε νέα σύγκρουση, οι παίκτες των ομάδων από τους πάγκους εισέβαλαν στο τερέν, με το παιχνίδι να ξεφεύγει για τα καλά, με λιγότερο από μισό λεπτό να απομένει για τη λήξη.

Μέτσας, Τζίμας, Σαρησάβας και Τάτσης αποβλήθηκαν χωρίς αντικατάσταση, με τους διαιτητές να δίνουν πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Αλιχανίδης και έγραψε το 9-9, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

fillo2

Πηγή : iraklis1908