«Η διαιτησία ήταν 90-10, δεν το έχω ξαναζήσει»

Η ΑΠΕ Λαγκαδά πήρε «διπλό» σωτηρίας μέσα στον Απόλλων Καλαμαριάς μέσα σε τρομερές καταγγελίες από την πλευρά των «Ποντίων» για την διαιτησία και για προσπάθεια επηρεασμού των παικτών τους.

Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του και ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας, Βαγγέλης Γεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sdna.gr:

Για τον χθεσινό αγώνα και την διαιτησία του αγώνα με την ομάδα του Λαγκαδά: «Ήταν πρώτη φορά που έζησα κάτι τέτοιο. Η διαιτησία ήταν 90-10».

Για κάποιες από τις φάσεις από τις οποίες υπήρχαν παράπονα: «Στην φάση που σκόραραν, υπάρχει μία κόντρα που η μπάλα είναι καθαρά δική μας. Στην εξέλιξη της φάσης μπαίνει γκολ από καθαρή θέση οφσάιντ. Επίσης δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, δεν υπάρχει καν επαφή. Εγώ ήμουν σε εκείνη την φάση και το ξέρω. Μπορεί τελικά να μην μπήκε το γκολ όμως δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι».

Για τις καταγγελίες σχετικά με τηλεφωνήματα όλη την εβδομάδα από την πλευρά των φιλοξενούμενων: «Εμένα προσωπικά δεν με πήρανε αλλά ξέρω πως πήρανε πολλούς συμπαίκτες μου και ανθρώπους της ομάδας. Είχανε αρκετές ενοχλήσεις από τον αντίπαλο σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, όχι για κάποιο χρηματικό ποσό αλλά για να νικήσουν και να σωθεί η ομάδα τους».

Ο Γεωργίου έκλεισε λέγοντας ότι: «Αν δεν έχει δει το παιχνίδι δεν μπορείς να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε χθες, εγώ δεν το έχω ξαναδεί ποτέ».