Διαψεύδει ο Κοντονής… γενικώς

Αύριο το πρωί λογικά θα φτάσει στα χέρια του Υφυπουργού Αθλητισμού το τελεσίγραφο της FIFA που θα δίνει διορία μιας εβδομάδας στον Σταύρο Κοντονή να άρει την απόφαση του για την οριστική διακοπή του Κυπέλλου ή αλλιώς Grexit.

Αν και το απόγευμα της Δευτέρας υπήρξαν διαρροές για το περιεχόμενο της επιστολής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που θα δίνει προθεσμία 10 ημερών στον Υφυπουργό για να ξεκινήσει το Κύπελλο, από την γενική γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωναν πως δεν έχει φτάσει επιστολή της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ στον κ. Σταύρο Κοντονή.

Παράλληλα ξεκαθάριζαν ότι η θέση της Κυβέρνησης έχει ήδη εκφραστεί τόσο από το τον ίδιον τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα όσο και από τον κ. Κοντονή και ισχύει στο ακέραιο και δεν επηρεάζεται από το περιεχόμενο της επιστολής που φέρεται ότι θα αποσταλεί από τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού πριν αποχωρήσει από το γραφείο του για να βρεθεί στην κοινοβουλευτική συναντηση στη Βουλή έδειχνε ενοχλημένος τοσο από τις διαρροές σε μερίδα του τύπου για την επιστολή της FIFA, όσο και για την υποτιθέμενη συνάντηση με τους εκπροσώπους των «4».

Από το Υπουργείο διέψευσαν ότι ο Σταύρος Κοντονής απηύθυνε πρόσκληση στους Γιάννη Βρέντζο (Ολυμπιακό), Αλέξη Δέδε (ΑΕΚ), Χρήστο Παναγόπουλο (Παναθηναϊκό) και Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ) για να συναντηθούν την Τρίτη στο γραφείο του Υφυπουργού.