«Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ…»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και στον Τάσο Μπακασέτα.

Όσα είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου στον ArenaFM 89.4:

«Η ομάδα κερδίζει από την αρχή της χρονιάς, και παίζει καλή μπάλα. Κρατούσαμε χαμηλούς τόνους αλλά οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και όπως λένε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη…  Με την χθεσινή μας νίκη σιγουρέψαμε την έξοδο στην Ευρώπη. Όπως είπε και ο προπονητής μας, είναι ένα θαύμα που κάνει χαρούμενους όλους τους Πανιώνιους».

Για το αν η ομάδα θα πάρει άδεια: «Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, τρέξαμε και κάναμε τα πάντα, αγωνιστικά αλλά και διοικητικά  για να παίξει η ομάδα την Ευρώπη».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Πήρε το 100% των παικτών , έκανε εξαιρετική δουλειά και θεωρείτε πλέον τοπ στην Ελληνική αγορά. Και σας να βάζαμε προπονητή στον Ολυμπιακό πρωτάθλημα θα περνάτε, και εγώ να έμπαινα που είμαι γιατρός, τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε».

Αναφορικά με τον Μπακασέτα και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά τελικό δεν υπάρχει τίποτα. Το κασέ του ανέβηκε και θα ανεβαίνει συνέχεια. Καλά να πάθει ο ΠΑΟΚ που δεν τον πήρε τον Γενάρη. Με τον ΠΑΟΚ έγινε συζήτηση, αλλά τουλάχιστον εκείνο το χρονικό διάστημα δεν προχώρησε».