Σε «αναμμένα κάρβουνα» στον Ηρακλή

Το «καυτό» ζήτημα της αδειοδότησης συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον Ηρακλή. Οι κινήσεις για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση συνεχίζονται και οι «κυανόλευκοι» έχουν σε εξέλιξη την προσπάθειά τους για να αποφύγουν τις ποινές που προβλέπονται. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται άλλωστε για θέμα ουσίας και γοήτρου.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται στην Μίκρα όσον αφορά το ζήτημα της αδειοδότησης της ΠΑΕ για την νέα σεζόν. Αναφορικά με το θέμα, για όλες τις ΠΑΕ, ξεκαθάρισε χθες ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής κ. Δημητρίου, πως από φέτος υπάρχει και τρίτος βαθμός όπου τελεσιδικούν οι υποθέσεις.

Πρακτικά αυτό μπορεί να δώσει ένα έξτρα χρονικό περιθώριο στις ομάδες (μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα) να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, συμπληρώνοντας επαρκώς τους φακέλους τους. Στον Ηρακλή οι προσπάθειες για να είναι μέσα στις ημερομηνίες συνεχίζονται και διαφαίνεται πως η προοπτική της οικονομικής «ανάσας» που επίκειται στο προσεχές διάστημα, αποτελεί το στοίχημα που θα λύσει τον όποιο προβληματισμό των ημερών. Αυτός άλλωστε μεγάλωσε με την τοποθέτηση του Σπύρου Παπαθανασάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, από την στιγμή που δεν εξέφρασε βεβαιότητα για την αδειοδότηση της ομάδας σε πρώτο βαθμό.