«Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου του Καυτανζογλείου, στάθηκε κυρίως στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που εκμεταλλεύτηκε τις τελικές προσπάθειες, τις οποίες έκανε.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι αρχικά είπε: «Όταν παίζεις με μία πολύ καλή ομάδα, για να έχεις πιθανότητες, θα πρέπει να μην κάνεις λάθη, να έχεις καλή αμυντική λειτουργία και να βγάλεις τελικές και να σκοράρεις. Εμείς γρήγορα μείναμε πίσω στο σκορ, από ένα κρύο γκολ, θα μπορούσαμε να το έχουμε αποφύγει. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε και δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Τακτικά αυτό μπορούσαμε να κάνουμε, να έχουμε κλειστούς χώρους και κοντά τις γραμμές, κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Ενα μπράβο στους παίκτες μου, παρά το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Απομένουν δύο παιχνίδια στα οποία θα αναζητήσουμε βαθμούς και να κλείσουμε με θετικά αποτέλεσματα την χρονιά».

Για το ότι ο Ηρακλής έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχε γκολ: «Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι σήμερα. Οταν δεν σκοράρεις είναι πρόβλημα. Φαίνεται το άγχος ορισμένων παικτών. Εμείς δουλεύουμε γιατί αν δεν βγάλεις φάσεις δεν μπορείς να σκοράρεις. Παίζει ρόλο και η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό».

Για τους τραυματισμούς του Στάμου και του Ζιαμπάρη: «Ο Στάμου έχει μία σκαριά στο πόδι το οποίο δε νομίζω να είναι σοβαρό. Ο Ζιαμπάρης έχει διάσειση και για κάποιες ώρες θα πρέπει να είναι κοντά του κάποιος και θα πάει στο νοσοκομείο. Σε 48 ώρες θα είναι οκ».

Για την φάση με τον Μποτία κι αν έπρεπε να αποβληθεί: «Από εκεί που είμαι εγώ φαίνεται ότι είναι τελευταίος. Αν δεν το δω στην τηλεόραση όμως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής έχει καλύτερη οπτική γωνία. Εγώ δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Μόνο για τον Βασίλη (σ.σ. Καραγκούνη) που δεν έχει αγωνιστεί πολύ δεν έχω άποψη, θα του δώσω όμως την ευκαιρία στα υπόλοιπα παιχνίδια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Για μένα είναι φυσιολογικό ο Λεοζίνιο να μην έχει καλή απόδοση αυτή την περίοδο».