“Με ήθελαν για πρόεδρο του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια”

Ο Βίκτωρ Μητρόπουλος μίλησε στον “Arena Fm” για το Ελληνικό ποδόσφαιρο,για το αν υπάρχει GREXIT, ενώ αναφέρθηκε και για την πρόταση που του είχε γίνει για την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν τελικά θα συνεχιστεί το κύπελλο: «Αυτή τη στιγμή είναι εννιά άτομα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, επτά προερχόμενα από την εκλογή από τις ενώσεις και δυο προερχόμενα από την Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ(Μποροβήλος-Καλογιάννης), οι οποίοι υπάρχουν μέσα στις δικογραφίες, τις κακουργηματικές που βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων. Η θητεία λοιπόν αυτών των εννέα ατόμων τελειώνει τον επόμενο Οκτώβριο. Αν υπάρξει το Grexit ο Ολυμπιακός θα χάσει περίπου 30εκ.ευρώ. Δεν νομίζω ότι αυτοί που κρατάν τα ηνία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα χάσουνε τα 30εκ.ευρώ επειδή κάποιος Γκιρτζίκης και κάποιοι άλλοι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, για να κάτσουν πέντε μήνες ακόμα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνουν μια ηρωική έξοδο, να πουν εμείς δεν θέλουμε την καταστροφή του ποδοσφαίρου και φεύγουμε για το καλό του, ο Κοντονής θα πει πέτυχα μια νίκη, να επαναδιατάξει το κύπελλο και τον Σεπτέμβριο όλοι αυτοί οι κύριοι να είναι πάλι μέσα. Δεν τους το απαγορεύει κανείς.

Για το Grexit: «Είναι καταστροφή, θα χαθούν τόσα λεφτά, θα φύγουν όλοι οι παίκτες κλάσεως από την Ελλάδα».

Για τους διαιτητές: «Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει με τους διαιτητές . Με το που βγαίνουν όλα τα Media ανοίγουν τα κιτάπια τους να δουν ποιος αδίκησε ποιον και πότε.

Αν εγώ ποτέ ήμουνα πρόεδρος στην ΕΠΟ, και λέω αν γιατί είναι απίθανο να γίνω και λέω απίθανο γιατί έχω …χαρτάκι δεν παίρνω. Ούτε θα έμπαινε και στην μέση της διαμάχης του Ολυμπιακού και των υπολοίπων. Εδώ δεν χρειάζεται κάποιον να υποστηρίξει τον έναν ή τον άλλον. Αυτό έπρεπε να το κάνει ένα άνθρωπος που είναι ανεξάρτητος οικονομικά , που δεν έχει γραμμάτια να πληρώσει, που θα έχει μια πυγμή και ήθος. Μακάρι να τον βρούνε».

Για την συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Παναθηναϊκού: «όταν υπάρχει μια συμμαχία που και οι τρεις είναι ανταγωνιστές , μιλάμε για υγιή ανταγωνισμό, ο καθένας βλέπει μια φάση στο ποδόσφαιρο με διαφορετικά γυαλιά . Μια τέτοια συμμαχία πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί στο μέλλον. Στο πρώτο σφύριγμα, στο πρώτο πέναλτι η συμμαχία θα διαλυθεί».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ.Σαββίδης ελπίζει κάθε φορά στο καλύτερο και αξίζει σεβασμό από τους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα από όλους γιατί είναι από τους λίγους που έχουν ρίξει τόσα χρήματα. Είναι επίμονος και δείχνει ότι δεν τα παρατάει».

Αναφορικά με την κρούση που δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ: «Πριν από δυο χρόνια, τότε μπήκε ο κ.Αγγελίδης, μου είχε γίνει μια κρούση. Τότε είχε βάλει και μια αγγελία ο ΠΑΟΚ, ότι ζητείται πρόεδρος. Κάποιος που με είχε σε εκτίμησε με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για την προεδρία του ΠΑΟΚ. Του απάντησα όχι, γιατί δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας πρόεδρος. Δεν με ενδιέφερε και υποστηρίζω και Αιγάλεω. Να αφήσω τώρα τις δουλειές μου και να πάω στην Θεσσαλονίκη να πλακώνομαι με την θύρα 4. Βγάζω περισσότερα από 30.000 ευρώ το μήνα. Δεν είχα κανέναν λόγο να το κάνω. Έχω επιχείρηση στην Κρήτη, έχω εφημερίδα στην Αθήνα».