Η επαφή Μίχελ-Μπέντο και το πρόσωπο-κλειδί!

Ο πορτογαλικός Τύπος, από χθες, αναφέρει πως υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με τον Πάουλο Μπέντο, με τον τελευταίο να φέρεται ως ένας από τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Όλα τα παραπάνω βέβαια ενισχύθηκαν και από το γεγονός της παρουσίας του Λούμπος Μίχελ στην Ιβηρική χώρα, όπου (επίσημα τουλάχιστον) βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπράγκα με την Σαχτάρ.

Η ιστοσελίδα maisfutebol.pt το προχωράει ένα βήμα παραπάνω αποκαλύπτοντας πως έγινε ραντεβού του Μιχέλ (σ.σ. στο θέμα βέβαια λανθασμένα αναφέρει το όνομα του Ιβάν Σαββίδη) με τον Μπέντο στην Μπράγκα, στο οποίο μάλιστα παρών ήταν και ο ατζέντης του Πορτογάλου, Κάρλος Γκονσάλβες.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, απλά μία κουβέντα ή αν προτιμάτε μία διερευνητική επαφή. Ενδεχομένως ο άνθρωπος – κλειδί να είναι ο Γκονσάλβες, ο οποίος επίσης εκπροσωπεί τον Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μίχελ να μίλησε με τον Γκονσάλβες και για παίκτες, που εκπροσωπεί.