«Με ΜακΝίλ στα play off»

Το ότι ο Άρης θα έχει διαθέσιμο τον Τζερέλ ΜακΝίλ  στα play off τόνισε στην κάμερα της Nova ο προπονητής του, Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κολοσσό. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κρατάω ότι παίξαμε ομαδικά, ήμασταν σοβαροί και μοιράσαμε τον χρόνο. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και μας είδε. Θα μπορούσε να παίξει με μία επιβάρυνση ο ΜακΝίλ, αλλά προτιμήσαμε να τον προστατεύσουμε. Θα είναι σίγουρα παρών στα ματς των πλέι οφ. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός μας είναι μια σοβαρή ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Η Κηφισιά είναι αθλητική ομάδα. Εμείς έχουμε την πίεση του “φαβορί”. Θα πρέπει να τα διαχειριστούμε όλα αυτά και να παρουσιαστούμε με το σωστό πρόσωπο, που είχαμε όλη τη χρονιά» και πρόσθεσε για το πλάνο του στον Άρη:
«Είχα πει στην αρχή της σεζόν ότι ο Άρης πρέπει να καθιερωθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις, τις υψηλές βαθμίδες της κατάταξης και σιγά – σιγά ταυτόχρονα με άλλα θέματα, με υπομονή και εμπιστοσύνη, ύστερα από κάποια χρόνια να φτάσει ακόμα ψηλότερα».

Αργότερα στην συνέντευξη τύπου είπε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το σταφ. Αναμφίβολα είναι μια πολύ καλή συγκομιδή η αναλογία νικών – ηττών. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, μοιράσαμε τον χρόνο, παίξαμε ομαδικά και αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στο πρώτο μάτς των πλέι οφ. Θα είναι η επιβεβαίωση των όσων έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Συγχαρητήρια και στον Κολοσσό για όλη τη διαδρομή του φέτος”.

Ρωτήθηκε τι σημαίνει για τον ίδιο και την ομάδα αυτό το 20-6 και απάντησε πως “επιβεβαιώνει την δουλειά και την προσπάθεια, τον τρόπο που εργαστήκαμε όλη τη σεζόν. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά μας, τώρα είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα. Τώρα πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε κάνει. Είναι πολύ κομβικό το σημείο στο οποίο είμαστε”.

Για την σειρά με την Κηφισιά σχολίασε: “Είναι δύσκολη ομάδα η Κηφισιά, πολύ δύσκολη. Έχει αθλητικότητα, έχει γρήγορα πόδια και στην περιφέρεια και στους ψηλούς και εφαρμόζει αμυντικές τακτικές που προβληματίζουν. Θα είναι δύσκολη σειρά…”.