«Είσαι απατεώνας, θα σε υποδεχθούμε όπως σου αρμόζει»

Η Λάρισα υποδέχεται σήμερα την Παναχαϊκή και φήμες θέλουν τον πρώην ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη να σκέφτεται την παρουσία του στις εξέδρες του ΑΕΛ FC Arena. 

Με αυτήν την φημολογία στον «αέρα» οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έβγαλαν σκληρή ανακοίνωση κατά του πρώην μεγαλομετόχου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, επισημαίνοντας του ότι είναι…ανεπιθύμητος, με τον Πηλαδάκη να απαντάει και ο ίδιος με ανακοίνωση.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση των οργανωμένων:

«Ο δολοφόνος ξαναχτυπά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος κινηματογραφικής ταινίας αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του δολοφόνου της Βασίλισσας.

Αλλά και του απατεώνα που ξεγέλασε με απίστευτη ευκολία τη δημοτική αρχή και την οποία υπηρεσία σχετίζεται με τα οικονομικά των ποδοσφαιρικών Π.Α.Ε και φυσικά το 98% του βυσσινί φίλαθλου κόσμου.

Ο μακροβιότερος ‘’Κυπελλούχος’’ απατεώνας στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να ξαναπατήσει το πόδι του στο μόνο στοιχείο, που δυστυχώς τον συνδέει ακόμα με την ΑΕΛ, Κύριε δήμαρχε…

Να είσαι σίγουρος ότι θα σε υποδεχτούμε όπως σου αρμόζει.

Δεν μπορούμε να σε βγάλουμε από το μυαλό μας, καθώς η αναφορά του ονόματος σου και μόνο μας ξυπνά συναισθήματα οργής και μίσους.

Κλείνοντας θέλουμε να παροτρύνουμε το τότε 98% του κόσμου, που είναι σίγουρο ότι έβαλε μυαλό να βγάλει τις παρωπίδες και να δει την αλήθεια όπως τη γράφει η ιστορία…».

Και η απάντηση του Πηλαδάκη:

«Στα 10 χρόνια παρουσίας μου είχαμε ανόδους, κύπελλα, ευρωπαϊκές εξόδους μεγάλες νίκες και από όλα τα παραπάνω οι γνωστοί μηδενιστές και ξερόλες των πάντων με αποκαλούν απατεώνα . Ίσως γιατί έπρεπε αντί να επιλέξω το συμφέρον μου και να συμμετέχω στα κουμπωμένα παιχνίδια μένοντας η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα επέλεξα την καθαρή στάση που αρμόζει στην ομάδα ρισκάροντας τα πάντα μου.

Η συμπεριφορά όλων αυτών δείχνει αυτό που πραγματικά θέλει μια μικρή και ασήμαντη μερίδα του κόσμου.

Έναν πρόεδρο που για να μείνει στην Σούπερ Λίγκα θα ρίξει την αξιοπρέπεια της ομάδας… Εγώ δεν το έπραξα και ας έχω κάνει άλλα λάθη και ίσως σοβαρότερα, δεν νομίζω όμως η τίμια στάση να είναι λάθος, διότι εάν γύριζα το χρόνο πίσω ακριβώς το ίδιο θα έκανα και ας είχα ακριβώς τις ίδιες συνέπειες.

Πηλαδάκης Κωνσταντίνος».