Λεοζίνιο: «Του χρόνου ψηλότερα ο Ηρακλής»

Ο Λεοζίνιο με το δικό του γκολ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ηρακλή στο χθεσινό παιχνίδι μίλησε στον Arena FM 89,4 για τη φετινή πορεία της ομάδας, έβαλε ψηλά τον πήχη ενόψει της επόμενης, ενώ αναφέρθηκε και στον Απόστολο Βέλλιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Περίεργο παιχνίδι αυτό με τον Πανθρακικό, αφού οι δύο ομάδες δεν είχαν στόχο, αλλά σαν Ηρακλής πρέπει πάντα να μπαίνουμε μέσα να κερδίζουμε.

Μετά την νίκη στην Τούμπα, η ομάδα μπορεί να μην είχε τόση συγκέντρωση. Το σημαντικό είναι που κερδίσαμε μετά από 6 ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν.

Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αυτό που πετύχαμε φέτος είναι να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και του χρόνου πρέπει να κοιτάξουμε για κάτι παραπάνω.

Ο Ηρακλής έχει καλούς παίκτες και αγώνα με αγώνα παίρνουν εμπειρίες να γίνονται καλύτεροι. Ο Βέλλιος είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι νέος αλλά έχει εμπειρίες, αφού έπαιξε στο εξωτερικό. Έκανε πολύ καλή σεζόν και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό».