“Θέλουμε να υποστηρίξουμε την τρίτη θέση”

O  Θόδωρος Ζάρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ” YellowRadio 92,8″ για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του Άρη στα παιχνίδια των play off  με με την Κηφισιά, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ  των 20 νικών που σημείωσαν οι “κίτρινοι” στο φετινό πρωτάθλημα.

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το στόχο της 3ης θέσης: «Θέλαμε την τρίτη θέση, την κατακτήσαμε και είμαστε χαρούμενοι. Τώρα, όμως, έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε. Ξέραμε τις δυνατότητες μας και πως μπορούμε να πάρουμε την τρίτη θέση, όπως και πήραμε».

Για τα play-off: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα από εδώ και πέρα. Ξεκινάμε το Σάββατο με την Κηφισιά και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι αυτό το ματς. Τα πλέι οφ είναι πολύ επικίνδυνα».

Για την Κηφισιά: «Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Αν δεν είμαστε εμείς σοβαροί θα έχουμε πρόβλημα. Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα και έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Χρειάζεται προσοχή».

Για το γεμάτο γήπεδο: «Μας δίνει πολύ βοήθεια ο κόσμος μας. Ακόμη και σε αδιάφορα παιχνίδια είναι εκεί να μας στηρίξει. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι κοντά μας και με την Κηφισιά».

Για το στόχο στα πλέι οφ: «Θέλουμε να υποστηρίξουμε την τρίτη θέση, αλλά δεν κοιτάμε παραπέρα. Πρώτα η Κηφισιά και στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα: «Από ότι γνωρίζουμε, χωρίς να είναι κάτι επίσημο, μάλλον θα γίνει την επόμενη Κυριακή».