Ποια άδεια; Το πινγκ πονγκ!

Το θέμα που… καίει τον Ηρακλή αυτή την περίοδο είναι η εξασφάλιση της αδειοδότησης, κάτι που δεν κατάφεραν οι «κυανόλευκοι» σε πρώτο βαθμό.

Θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει έφεση, αλλά πέραν τούτου ουδέν… Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε καν ανεπίσημη, προς τον κόσμο της ομάδας. Γενικά ούτε κλίμα δεν βγαίνει, αν δηλαδή υπάρχει αισιοδοξία ή απαισιοδοξία ή κάτι τέλος πάντως, που να δίνει το στίγμα της «κυανόλευκης» διοίκησης.

Αντί όλων των παραπάνω ωστόσο, η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε για πινγκ πονγκ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα της στο facebook…: «Το τμήμα μάρκετινγκ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Λέσχη Υποστηρικτών ΗΡΑΚΛΗ, τοποθέτησε ένα μπλε τραπέζι πινγκ πονγκ στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου στη Μίκρα. Ζιαμπάρης, Πασάς και Μπουκουβάλας ήταν οι πρώτοι που “δοκίμασαν” τις ικανότητες τους λίγο πριν αναχωρήσουν για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Οι απαιτήσεις του πινγκ πονγκ στην αυτοσυγκέντρωση, στην αντίληψη, στην στρατηγική και στα αντανακλαστικά είναι υψηλές, οπότε σίγουρα κάτι θετικό θα προσφέρει στους ποδοσφαιριστές μας».