Στη Βουλή ο Σαββίδης!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στην Αθήνα και θα παρευρεθεί σήμερα στη Βουλή, όπου ενδέχεται να συναντήσει τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρωτεύουσα και μέσα στην ημέρα θα βρεθεί στη Βουλή για να παραστεί στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, η οποία έχει οριστεί για τις 4 το απόγευμα.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, ο Ιβάν Σαββίδης είναι πιθανό να έχει συζητήσεις με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά για τις «καυτές» εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το φάσμα του Grexit.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου με υψηλά κυβερνητικά στελέχη για το ζήτημα του πιθανού αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Υπάρχει φυσικά ένα ενδεχόμενο, ο Ιβάν Σαββίδης να περάσει κι αυτός το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για συζητήσεις πάνω στο θέμα του Grexit, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν λάβει χώρα στη Βουλή.