Οι κυρίες Κόρφα και Μαρκοπούλου (vds-pics)

Για την Νάνσυ και την Πατρίτσια ισχύει το… καμία σχέση! Οι μπαμπάδες των δύο γοητευτικών κοριτσιών έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά οι ίδιες επέλεξαν να βαδίσουν άλλο δρόμο στη ζωή τους. Μακριά από τα παρκέ, των ιδρώτα των αποδυτήριων, την ένταση και το πάθος της κερκίδας.

Η Πατρίτσια Κόρφα και η Νάνσυ Μαρκοπούλου αφοσιώθηκαν στο χώρο της μόδας, γυναίκες γαρ, είναι επιτυχημένες, φιλόδοξες ακριβώς όπως ήταν στα ξύλινα παρκέ ο Τζον Κόρφας και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στο βίντεο θα τις ακούσετε και τις δύο να διηγούνται ιστορίες γύρω από την πορτοκαλί μπάλα, που καλώς ή κακώς κυριαρχούσε στα παιδικά τους χρόνια…

Η Νάνσυ Μαρκοπούλου, είναι μοντέλο και τον Αύγουστο του 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση να ιδρύσει τη δική της σειρά ρούχων (από καθημερινά και βραδυνά μέχρι και μαγιό), τη Brigitte Boutique. Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη αλλά τα ρούχα “ταξιδεύουν” σε ολόκληρη την Ελλάδα και σύντομα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επόμενο βήμα για τη Νάνσυ, να ενεργοποιήσει και τις γνώσεις της ως πτυχιούχος χημικός μηχανικός και να δημιουργήσει τη δικής της σειρά καλλυντικών Brigitte.

Η Πατρίτσια Κόρφα ξεκίνησε από νωρίς να ασχολείται με τη μόδα, δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με νεανικά ρούχα, με τον τίτλο PatCute. Διαθέτει και showroom στη Θεσσαλονίκη όπου εκτός από ρούχα διαθέτει και χειρποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Φυσικά εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, η Pat Cute είναι και στο instagram όπως και στο Facebook. Διαθέτει όμως και blog

Πηγή: sportsfeed.gr

 

[new_royalslider id=”24″]