“Ενδεχομένως να έχει κάνει πίσω ο υπουργός”

O πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά αναφέρθηκε στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημήτρη Κανελλάκη: «Ήθελα να υπενθυμίσω, δεν ξέρω αν ειπώθηκε, αυτό το τραγικό που έγινε με σένα. Κάποιοι ανεγκέφαλοι νομίζουν ότι μπορούν να φιμώσουν κάποιους ανθρώπους. Είναι καταδικαστέο γεγονός. Να είσαι γερός και να μην πτοείσαι Δημήτρη, γιατί είναι θρασύδειλοι».

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δεν την μελέτησα την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Ουσιαστικά μεταφέρει το τι ειπώθηκε στο ΔΣ. Είναι φύσει αδύνατον αυτό. Έχει συνταχθεί μια επιστολή που λέει ότι θα εναρμονίσουν τις διατάξεις, σύμφωνα με αυτά που λέει η FIFA. Όλες οι Ενώσεις έχουμε εναρμονιστεί, αλλά όχι προς τη σωστή κατεύθυνση. Όταν η αντιπολίτευση δεν είναι οργανωμένη δεν μπορεί να προσέξει τα πάντα και φτάνουμε εκεί που φτάνουμε, σε αυτές τις παρενέργειες. Έμμεσα λέει στον υπουργό για τις σκέψεις της η ΕΠΟ. Του λένε (σ.σ. από την ΕΠΟ) ότι αν δεν φτιάξει ο υπουργός τους νόμους όπως θέλουν στην ΕΠΟ, πάλι δεν θα εναρμονιστούν με τους κανονισμούς».

Για τη θέση του Σταύρου Κοντονή: «Υποψιάζομαι ότι έχει υπόψιν του ο υπουργός για αυτήν την ανακοίνωση. Ενδεχομένως να έχει κάνει πίσω ο υπουργός, μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Μπορεί να ειπώθηκε κάτι εκεί και να υπήρξε συμφωνία, χωρίς να το έχουμε μάθει. Μπορεί να αδειάσουν τον Κοντονή. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας δεν δίνει λύσεις. Να δούμε τι θα αποφασίσουν».

Για την Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν ξέρω και τι αρμοδιότητες έχει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Κατηγορούμαστε για κάποια πράγματα, επειδή κάποιος κατέφυγε εναντίον μας. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι υπόδικοι, πλην της εγκληματικής οργάνωσης, που εκεί υπάρχει το βούλευμα. Γιατί για την κάρτα υγείας δεν έχουν βγάλει βούλευμα ακόμα; Επίτηδες το κάνουν; Όλοι στο κόλπο είναι; Ας βγάλουν μια απόφαση για να πάμε να απολογηθούμε στο δικαστήριο».