Ανακάλεσε την προσφυγή στο ΣτΕ η ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό στον Σταύρο Κοντονή πως ανακάλεσε την προσφυγή που είχε κάνει στο ΣτΕ καταθέτοντας ταυτόχρονα αίτημα για ανάκληση της απόφασης διακοπής του Κυπέλλου Ελλάδος!

Με βάση τη συμφωνία που επετεύχθη η ΕΠΟ πρέπει να εναρμονιστεί με ορισμένους κανόνες και τα ταυτόχρονα ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας τα πρόσωπα που διώκονται ποινικά.

H συμφωνία περιλαμβάνει τρία προαπαιτούμενα, που θα πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι αύριο (14/4) ή το αργότερο την Παρασκευή (15/4).

Αυτά είναι:

Α) Να στείλει εγγράφως η FIFA όλα όσα συμφωνήθηκαν με την ελληνική κυβέρνηση και αφορούν την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει επίσημη δέσμευση.

Β) Να αποσύρει αμέσως η ΕΠΟ την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου.

Γ) Να υποβάλει αμέσως η ΕΠΟ «αίτηση θεραπείας» προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ώστε να παρθεί η απόφαση για επανέναρξη του Κυπέλλου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα βήματα Β και Γ, και πρέπει να περιμένουμε και το τρίτο για να αποφευχθεί οριστικά το Grexit.