Εξαιρετική πρωτοβουλία από Ηρακλή!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με καλή προσέλευση κόσμου η αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Αναλυτικά από την ενημέρωση των «κυανόλευκων»:

Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η σημερινή 1η αιμοδοσία του ΗΡΑΚΛΗ σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προπόνηση και οι αθλητές επισκέφθηκαν το χώρο αιμοδοσίας, μοίρασαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τον κόσμο.
Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου κο Αταμιάν Πέτρο και τα στελέχη του Δήμου, το προσωπικό του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τις εργασίες αιμοληψίας, τους χορηγούς της ομάδας ΒΙΚΟΣ, ΚΑΡΠΟΙ ΖΩΗΣ & τη Βιομηχανία Τροφίμων CONDITO για την στήριξη σε ακόμα μια ενέργεια της ΠΑΕ καθώς και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που ήρθε και έδωσε λίγα λεπτά από τον χρόνο του επιβεβαιώνοντας ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στην παιδεία, στο ήθος και χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.