Με ένα εισιτήριο βλέπεις δύο αγώνες του ΠΑΟΚ

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν τα τμήματα ανδρών και γυναικών του τμήματος χάντμπολ με ένα εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τους δύο αγώνες. Οι άνδρες αύριο αντιμετωπίζουν τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ  και λίγο αργότερα οι γυναίκες δίνουν την”μάχη” για πρόκριση στην σειρά των τελικών

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα Handball του ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμους αγώνες το Σάββατο στο κλειστό της Μίκρας και οι φίλαθλοι του Συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες με κοινό εισιτήριο που κοστίζει πέντε ευρώ.

Η αρχή γίνεται στις 14:00 με τον αγώνα της ανδρικής ομάδας κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ακολουθεί στις 16:00 το ντέρμπι της γυναικείας ομάδας με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Απόφαση των δύο τμημάτων ήταν να ισχύσει ένα κοινό εισιτήριο, ώστε οι φίλοι του ΠΑΟΚ να έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τις δύο ομάδες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Παράλληλα, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας των δύο τμημάτων.

Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδό τους δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ, από τον υποστηρικτή μας OptikonXpress