Ζητάει προσοχή ο Καλμαζίδης!

Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ολυμπιακό και για να κατακτήσει το πρωτάθλημα πρέπει να «πάρει» και την σειρά κόντρα στον Φοίνικα Σύρου με τον Γιάννη Καλμααζίδη να κρούει τον «κώδωνα του κινδύνου». 

Αναλυτικά τα όσα είπε για τους τελικούς κόντρα στον Φοίνικα:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές δυσκολίες. Ο Φοίνικας έχει μία καλή ομάδα, όπως αποδεικνύει και η πορεία του, ενώ θα έχει την Τρίτη και το πλεονέκτημα ότι θα παίξει σε μία δυνατή έδρα, σ’ ένα διαφορετικό γήπεδο από το δικό μας. Μία επιπλέον δυσκολία για μας θα είναι το πώς θα έχουμε το μυαλό μας στη θέση του. Μετά από τόσο έντονα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν κρύβω ότι η ομάδα έχει ‘αδειάσει’ κάπως ψυχολογικά και πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικό πνεύμα και να δούμε αυτά τα παιχνίδια ένα – ένα, όσο το δυνατόν πιο σοβαρά.

Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι ο Ντόκιτς είναι ο μοναδικός παίκτης της Σύρου που χρειάζεται προσοχή. Ο διαγώνιος είναι ο μεγάλος εκτελεστής, σε όλες τις ομάδες. Αυτό ισχύει και για τη δική μας ομάδα. Σίγουρα ο Ντόκιτς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, που αν τον περιορίσουμε θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο εκεί, γιατί και οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν ζημιά».