«Να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς»

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη επί του Βυζαντίου, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των «κίτρινων».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι, είπε αρχικά: «Ηταν ένα παιχνίδι το ίδιο σημαντικό με τα υπόλοιπα. Κοιτάμε από την αρχή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε διάθεση και όρεξη, αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, μαζί με τα οφσάιντ που δόθηκαν. Στο δεύτερο συνεχίσαμε με ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ».

Για την φετινή του χρονιά: «Από την αρχή, όπως κάθε παίκτης, ήθελα να παίζω. Ηρθα για να αγωνιστώ. Η ομάδα πήγαινε καλά, ο ο προπονητής με έβαζε όποτε θεωρούσε σωστό. Ο Καπνίδης πάει εξίσου καλά. Εγώ θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, για να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς».

Δηλώσεις έκανε και ο βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέας Σκέντζος: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα παιδιά έδειξαν πάθος και μία πολύ καλή εικόνα, ακόμα και οι νέοι που αγωνίστηκαν. Παίξαμε για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Το μόνο που δεν καταφέραμε έιναι να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα είπε:«Όλη τη χρονιά γυμναζόμαστε με το ίδιο σκεπτικό. Όποιος μπει ως αλλαγή παίζει το ίδιο με τους προηγούμενους. Ανά πάσα στιγμή, όποιος παίξει θα αντικαταστήσει επάξια τον άλλον».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Βυζαντίου, Γιάννης Ιωαννίδης, είπε: «Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το ματς. Ο Άρης ήταν καταιγιστικός. Η νίκη του Άρη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο μέρος κοιτάξαμε στα ίσια τον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Το ότι είμαστε σε θέση υποβιβασμού φάνηκε και σήμερα. Εύχομαι καλή πορεία και καλό πρωτάθλημα στη Β΄Εθνική στον Άρη. Συγχαρητήρια για την οργάνωση και για την ατμόσφαιρα».