ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοντά στο «ναι» Γουάιτ και Μακνίλ!

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Για την ακρίβεια τα… καλά τώρα έρχονται, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως στην ΚΑΕ Άρης δεν κοιτούν και προς το μέλλον. Δηλαδή στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, η οποία θα βρει και πάλι στον πάγκο της ομάδας τον Δημήτρη Πρίφτη. Κάτι που παραδέχθηκε πρόσφατα σε δηλώσεις του και ο Νίκος Λάσκαρης.

Με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν, όσο είναι δυνατό, το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, οι επιλογές των ξένων θα παίξουν σημαντικό ρόλο και απ’ ότι φαίνεται, σε πρώτη φάση, ο Άρης θα κινηθεί με το μότο «αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε».

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Οκάρο Γουάιτ και Τζερέλ Μακνίλ και το thessports σήμερα αποκαλύπτει πως οι δύο Αμερικανοί βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και για την επόμενη χρονιά! Αμφότεροι αποτέλεσαν (και αποτελούν) βασικά γρανάζια της φετινής πορείας του Άρη και οι «κίτρινοι» κατέληξαν στο ότι θέλουν να τους κρατήσουν.

Αμφότεροι, με μία γενναία αύξηση των αποδοχών τους (που τους έχει προταθεί απ’ έξω απ’ έξω), δείχνουν αρκετά θετικοί στο να υπογράψουν νέα συμβόλαια και δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις να υπάρξουν πριν από το τέλος της σεζόν.