“Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε”

Ανοιχτός στο ενδεχομένο να ασχοληθεί με τα κοινά Ηρακλή, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει την ομάδα εν’ λευκώ και με την συναίνεση της ΠΑΕ, του ΓΣ αλλά και όλων των συνδέσμων της ομάδας, δήλωσε ο Γιώργος Γαλανός.

“Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε σ’ αυτή την κίνηση” τόνισε χαρακτηριστικά στον Arena FM και αναλυτικότερα πρόσθεσε: “Θέλω να πω ότι εγώ δεν έδιωξα κανέναν Όγιος. Εμένα απλώς μου ζητήθηκε η γνώμη μου και την εξέφρασα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλω να παίξει ρόλο για την σωστή ηρεμία της ομάδας”.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε συμφωνία για τα χρήματα που θα έβαζε στον Ηρακλή είπε: “Στις συνομιλίες μου με τον κ. Παπαδόπουλο, δεν ξεκαθαρίσαμε τίποτα τέτοιο. Εγώ το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελε άμεσα 70.000 ευρώ”.

Για το αν θα έπαιρνε τις μετοχές το καλοκαίρι είπε: “Ναι αυτή ήταν η συμφωνία” ενώ για το αν έχει πρόβλημα με την “Αυτόνομη Θύρα 10” πρόσθεσε: “Όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα μάλιστα να μην έχω και σχέση, έτσι ώστε να μην το εκμεταλλεύονται κάποιοι”.

Επίσης, σχετικά με το αν είναι διατεθειμένος ακόμη και τώρα να αναλάβει πρωτοβουλία επεσήμανε πως: “Φυσικά. Αν οι φίλοι και οι φορείς του Ηρακλή πουν ομόφωνα το “Ναι”, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε και εγώ αναλαμβάνω τα χρέη. Διαφορετικά δεν μπορούμε. Μάλιστα ήδη έχουμε καθυστερήσει και τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Υπάρχει χρόνος αλλά καθυστερούμε”.

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνία με τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο υπογράμμισε: “Ναι έχουμε ακόμη επικοινωνία, κάθε μέρα μιλάμε και μου λέει ότι με θέλει. Βασικά και άλλος κόσμος με παίρνει, δεν μπορείτε να φανταστείτε αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Απίστευτοι άνθρωποι που μου δίνουν να καταλάβω πόσο τεράστιο μέγεθος είναι ο Ηρακλής. Επαναλαμβάνω όμως ότι ο Ηρακλής μόνο ενωμένος μπορεί να κινηθεί. Πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση όλων των συνδέσμων, όχι μόνο της Αυτόνομης. Αυτό που προέχει τώρα είναι η ηρεμία και η άνοδος, γιατί του χρόνου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα”.

Για το πως πορεύεται η ομάδα αυτή τη στιγμή είπε: “Απ’ όσο μπορώ να γνωρίζω, υπάρχει ο κ. Υψηλάντης και ο κ. Χαίτογλου, οι οποίοι αγαπάνε αυτή την ομάδα, αλλά έτσι δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να τρέξει. Εγώ είμαι έτοιμος”.

Τέλος σχετικά με το προτίθεται να στηρίξει ένα καινούργιο σχήμα είπε: “Ναι μπορώ, αλλά όχι με τον τρόπο που θα το έκανα αν αναλάμβανα εγώ την ομάδα. Κινησούλες μικρές, κάνουμε και τώρα, αλλά μόνος θα μπω σοβαρά και κανονικά. Τώρα εξάλλου, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Απλά θα δώσουμε μια αυτοπεποίθηση, να καταλάβουν όλοι το μέγεθος του Ηρακλή, γιατί ακόμη και οι Ηρακλειδείς έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Ηρακλής”.