Αντέδρασαν Απόλλων και Γιαννιτσά

Απόλλων 1926 και Αναγέννηση Γιαννιτσών απάντησαν με αποδείξεις στα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Δίκη” της Δευτέρας και διέψευσαν τη φημολογία που τους ήθελε να έχουν αγωνιστεί με πλαστές ενημερότητες στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα η ομάδα της Πέλλας απείλησε με μηνύσεις, όπως τόνισε στον Arena FM ο πρόεδρός της Λάκης Καραογλανίδης: “Δυστυχώς από τι καταλαβαίνω η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι το πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και βρήκαν ένα σάκο του μποξ για να τον βαράνε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουνε τα προβλήματα του αθλήματος. Ο κ. Θωμαΐδης ανεξαίρετα σπιλώνει υπηρεσίες και άτομα στον βωμό της τηλεθέασης. Είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ και η ίδια υπηρεσία της εφορίας για το αν υπάρχουν πλαστές ενημερότητες και να έχει ενημερωθεί ο κ. Θωμαΐδης; Έχω επικοινωνήσει με την εφορία και στέλνει έγγραφο σε όλους τους φορείς σήμερα το πρωί, ότι η ενημερότητες που έχουμε βγάλει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι γνήσιες. Πρέπει να έχει φύγει το έγγραφο τώρα. Βέβαια, έκανα παρέμβαση και θα προσφύγω και στην δικαιοσύνη. Θα κάνω αγωγή κατά του καναλιού. Αναφερόμαστε για την πλαστή ενημερότητα και για τον αντιπερισπασμό που ανέφερε πως η Αναγέννηση κατηγορήθηκε για στημένο παιχνίδι. Του ανέφερα πως κατηγορηθήκανε και δεν το ανέφερε. Εδώ βλέπουμε πράγματα και θάματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ασχολούμαστε με τα Γιαννιτσά”.

ΧΑΤΖΗΙΩΝΑΝΝΟΥ: “ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ… ΒΛΑΚΕΣ”
Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα 1926 Βαγγέλης Χατζηιωάννου που διέψευσε και αυτός με τη σειρά του στον Arena FM το θέμα με την πλαστή ενημερότητα: “Η ΠΑΕ Απόλλων 1926 έχει υποβάλλει όλες τις ασφαλιστικές ενημερότητες, είναι απόλυτα σωστές, νόμιμες και δεν υπάρχει πλαστή. Αυτό το δηλώνων υπεύθυνα και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτά που λέει ο κ. δημοσιογράφος, στην γνωστή εκπομπή και με τις γνωστές τεχνικές τα διάβασα. Για το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο δημοσίευμα πρώτον από τον Ιούλιου του 2013 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013 δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας λόγος η ΠΑΕ Απόλλων να προσκομίσει ενημερότητες. Δεύτερον τις ενημερότητες τις προσκομίσαμε τέλος του Αυγούστου είναι νόμιμες και έχουν παρθεί από την αρμόδια υπηρεσία που είναι το ΙΚΑ Μαρτίου”.

Και κατέληξε: “Όλες έχουν υποβληθεί σε πρωτότυπο και δεν είναι φωτοτυπία. Όλες οι πλαστές ενημερώσεις είναι σε φωτοτυπία. Όταν μιλάμε για ένα πλαστό έγγραφο είναι κάτι σωστό που έχει νοθευτεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν την σφραγίδα και το σφραγιδάκι με την υπογραφή του αρμόδιου υπαλλήλου. Δεν υπάρχει θέμα πλαστότητας. Απλά μια ενημερότητα που είχαμε προσκομίσει το καλοκαίρι είχε ένα προσωρινό πρόβλημα καμία σχέση με πλαστότητα και το αντικαταστήσαμε την ίδια μέρα. Άλλο το ότι γίνεται μια έρευνα και άλλο όσα ακούγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόβλημα δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση γιατί η ενημερότητα με την οποία παίζουμε φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι μια ενημερότητα από το ΙΚΑ. Απλώς την είχαμε πάρει από το ιντερνέτ και πήγαμε και την σφραγίσαμε στο ΙΚΑ Μαρτίου. Γιατί να ανησυχούμε; Αλίμονο. Την στιγμή που προέκυψε αυτό το σκάνδαλο με τις ενημερότητες και ομάδες έχουν πέσει κατηγορία θα ήταν κάποιος βλάκας και θα ήθελε να αυτοκτονήσει αν το 2013 πήγαινε πλαστή ενημερότητα”.