Η αγωνία του Τάτου και το μήνυμα:«Να μας πιστεύει και να μας στηρίξει»!

Ο Άρης κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη Γ’ εθνική μετά από δυο «πέτρινα χρόνια». Ο Ανδρέας Τάτος, ο αρχηγός της ομάδας, μίλησε στη «δημοκρατία» για την αγωνιστική αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων».

«Να πω την αλήθεια, δεν περιμέναμε από την αρχή να εξασφαλιστεί η άνοδος τόσο γρήγορα, με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έγινε, όχι λόγω του υλικού της ομάδας, το οποίο ήταν επιπέδου Σούπερ λίγκας, αλλά γιατί ξεκινήσαμε προετοιμασία πολύ αργά, τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα» είπε αρχικά για να υπογραμμίσει: «Σιγά, σιγά δέσαμε, μάθαμε ο ένας τον άλλο και έχοντας τη διοίκηση πάντα κοντά μας, μαζί με τον προπονητή, καταφέραμε την άνοδο αρκετές αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Άρης πρέπει να κοιτάει τη Σούπερ λίγκα πια».

Για τους δικούς του στόχους είπε: «Προσωπικά έχω πετύχει φέτος τους στόχους μου, δεν έχω μετανιώσει λεπτό που ήρθα στον Άρη, χωρίς να σκεφτώ τη Γ΄ εθνική. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος, με ιστορία, κόσμο, μου αρέσει να αγωνίζομαι με τη φανέλα του και περιμένω να βάλουμε ψηλά τον πήχη. Είναι γεγονός ότι έχω ξεχωριστό δέσιμο με αυτήν την ομάδα. Γι αυτό γύρισα άλλωστε. Ήρθα για να μείνω όσα χρόνια μπορώ και να βοηθήσω να φτάσουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ο αρχηγός του Άρη μίλησε και για την εκκαθάριση: «Πρέπει βέβαια, να ολοκληρωθεί το δύσκολο κομμάτι της εκκαθάρισης, το οποίο είναι θέμα με το οποίο ασχολείται η διοίκηση. Της έχουμε εμπιστοσύνη και πιστεύουμε όλοι, ότι η αγωνία μας θα έχει αίσιο τέλος και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στη Football League».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη: «θέλω να μιλήσω για τον κόσμο του Άρη και να του στείλω ένα μήνυμα. Οι φίλαθλοι μας έχουν πικραθεί τόσα χρόνια, φέτος μπορεί να μην ήρθαν στο γήπεδο, όπως άλλες φορές, αλλά περιμένουν κι αυτοί την αναγέννηση του συλλόγου. Τους ζητάω να μας πιστέψουν και να μας στηρίξουν. Να έχουν εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρουμε».