«Δεν το πήραμε ακόμα»

Για το πρωτάθλημα και ότι ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κατακτήσει ακόμα επειδή έκανε το «break» στην Σύρο, μίλησε ο προπονητής του «δικεφάλου» Γιάννης Καλμαζίδης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena»:

«Πολύ σημαντικό που πήγαμε και γυρίσαμε στη Σύρο με πτήση τσάρτερ, ειδικά τώρα με τους πολλούς αγώνες που υπάρχει κούραση στους παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Τσαλόπουλο και σε όσους βοήθησαν για να συμβεί αυτό. Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη. Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια να παίξουμε και καλύτερα. Υπάρχει η αντίπαλη έδρα, η πίεση αλλά τα ξεπεράσαμε όλα αυτά και νικήσαμε.

Η συνέχεια θα δείξει πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη. Αυτό το βήμα από μόνο του δεν έχει αξία, πρέπει να έχει και συνέχεια την Παρασκευή. Να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπαίνουμε αποφασιστικά για τη νίκη.

Και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλη δίψα για την κατάσταση του πρωταθλήματος και όλοι το θέλουν πάρα πολύ. Εμείς έχουμε καλύτερη ποιότητα, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε φορά, να μην υπάρχει μόνο στα χαρτιά.

Την Παρασκευή, όλοι θεωρητικά νομίζουν ότι είναι εύκολο. Δεν είναι έτσι. Έχουμε δει να σπάνε έδρες, πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Θεωρητικά το πρέπει πέφτει σε εμάς. Η Σύρος θα παίξει ελεύθερα. Επειδή νικήσαμε εκεί δε σημαίνει ότι το επόμενο θα πάει μόνο του»